No comments yet

Lions julmarknad i Skurup

Årets julmarknad blev en blöt historia. Men trots att vintervädret inte ville infinna sig blev det ändå en härlig julstämning. Massor med fin julmusik, tomtar med pepparkakor och julgodis, dans kring granen, smällkarameller, julkransar, tombolor och julloppis gjorde att många Skurupsbor trotsade regnet och kom till torget för att roa sig. Många tog chansen att fotografera sig med tomten i sin släde. Många kom också för att lämna gåvor till Lions Barn till Barn-insamling. Julen är en tid när man gärna tänker på sin nästa. Då är det fint att veta att de intäkter Lions Skurup fick genom den här julmarknaden går till att hjälpa utsatta människor. På så sätt får kanske några av dem också en möjlighet till en lite drägligare jul.

Tack för att ni hjälper Lions att hjälpa.

 

Post a comment