No comments yet

Coronapandemin fortsätter

Coronapandemin fortsätter. Lions i Skurup har så här långt inte kunnat bedriva sin verksamhet som vi brukar. Vårloppisen fick ställas in likaså sillamarknaden, därför har också intäkterna uteblivit. Trots detta har Lions i Skurup kunnat hjälpa både lokalt och internationellt detta verksamhetsåret.
Internationellt har vi delat ut 46 200 skr, nationellt 67 000 skr och lokalt 122 600 skr alltså totalt 234 800 skr. Dessa pengar kommer huvudsakligen från höstloppis, julmarknad och julgransinsamling.
Dessvärre måste vi på grund av rådande restriktioner också fortsättningsvis hålla vår container på återvinningsstationen stängd.
Vi beklagar att vi i nuläget inte kan bedriva hjälpverksamheten som vi önskar.
Lions Skurup avvaktar nuvarande restriktioner och kommer återstarta verksamheten så snart dessa upphör.
 
Lions valspråk
We serve – Vi hjälper

 

Post a comment