No comments yet

Höstloppis den 6 oktober 2018

 

Stallet och tälten på Örsjö Boställe var den här gången extra välfyllda med bra loppisprylar. Ni var dessutom extra många som besökte oss denna lördag. Att solen sken och att många gjorde sina fina fynd bidrog till den högsta försäljningen vi någonsin haft. Tillsammans köpte ni loppisprylar för över 130.000 kronor på de tre timmar vi hade öppet. Vi på Lions Skurup är naturligtvis jätteglada för det här fantastiska resultatet. Vi vill därför tacka alla er som var på plats och gjorde loppisfynd. Vi vill också tacka alla er som kommer till vår container på tippen i Skurup och skänker saker som ni själva inte vill eller kan ha kvar, men som kan ha ett värde för andra. Eftersom vi på Lions jobbar helt ideellt, går de här 130.000 kronorna oavkortat till vår hjälpverksamhet. Tillsammans, ni som köper loppisprylar och ni som skänker oss saker, gör vi på detta sätt en insats för behövande barn, unga och gamla och bidrar till att göra vår värld lite bättre.

Tack för att ni hjälper oss hjälpa

Lions Club Skurup