No comments yet

2016 års luciasoaré

2016 års luciasoaré ägde rum i Villie Kyrka fredagen den 2 december.

I en ytterst välfylld kyrka hälsade kyrkoherde Anders Mårtensson välkommen till kyrkan och Lions President Ulf Holmström till Luciasoarén. Därefter framförde familjerna Holmström tre musikstycken innan Lucia och hennes tärnor tågade in i kyrkan och sjöng vackert i stämmor. Årets Lucia Ellen Brönmark Åkesson kröntes av Lions President Ulf. Lucia och hennes tärnor sjöng därefter ytterligare julsånger innan familjerna Holmström fortsatte med sitt program ”Blandade pärlor ur julens repertoar”. Dessa fantastiskt musikaliska familjer, totalt nio personer, blev avtackade med stående ovationer, vilket var minst sagt befogat.

Vi vill passa på att tacka Hanna Svensson som på ett mycket förtjänstfullt sätt varit musikalisk ledare för Lucia och hennes tärnor.